Veckans Most Wanted: Zara boots | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Veckans Most Wanted: Zara boots

Hej dollies!

(försöker väcka liv i lilla bloggen…)

Som jag skrev igår så råder det jättemycket färg denna säsongen. Tack och lov, för varje höst/vinter är svart “det nya svarta”…

I alla fall, såg dessa stövletter på Instagram för några veckor sedan och blev kär direkt. Även om de inte håller kravet på minst tio centimeter höga klackar. Men färgen är underbar!!! Enda lilla problemet är att dessa skor är trendiga just nu och då kanske de inte håller en säsong till. Egentligen skiter jag i vilket för om jag gillar de, så kommer jag att använda de flera säsonger MEN jag har inte sett de i verkligheten än och DET mina vänner, är avgörande.

 

6065201030_2_3_16065201030_1_1_16065201030_2_1_1

Ni hittar de här 

bilder lånade från Zara

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats