Sommarens It väska | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Sommarens It väska

Om man kikar på Instagram…

Hej dollies!

Har varit lite besatt av denna väskan hela våren och sommaren.

Alla stora, internationella bloggerskor har den på IG och jag har bara tyckt att den var sååå fin. Jag är ingen slavisk trendföljare men när jag gillar något, så gillar jag det.

Jag kollade upp vad väskan hette och vad den kostade och fortsatte att drömma. Den fanns på en amerikansk hemsida och den billigaste kostade tusen kronor ungefär.

Jag tänkte för mig själv, hur många gånger kommer du att använda väskan…? För att om vi ska vara helt ärliga, även om den är skitsnygg så håller den inte många säsonger. Alltså inte värt besväret eller pengarna.

Men jag kunde inte släppa tanken och gick in på hemsidan gång på gång. Även när vi var i USA. Tills en dag kom jag på att jag kunde kolla på Wish… ja ni vet Wish, appen där de säljer maaassor med skit men som faktiskt säljer bra grejer också.

Tror ni inte att jag hittade den där?! Nu var det bara frågan om kvalitén. Trots allt skulle väskan komma med posten någonstans från Asien.

Efter lite funderingar (typ 10 sekunder) tryckte jag på knappen och den var beställd.

Måste säga att leveransen gick SKITsnabbt och när vi kom hem från semestern var den hemma och väntade på mig. Lyckan var total! hahaha!

Den blev min för ynka tre hundra kronor och den var så välpaketerad att jag blev faktiskt imponerad. Dessutom är den hur fin som helst.

 

FullSizeRender3FullSizeRender6FullSizeRender2FullSizeRender5FullSizeRender

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats