Outfit: Vit Mockakappa | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Vit Mockakappa

Hej dollies!

Medan de flesta väntar fortfarande på höstvädret så njuter jag av varenda solstråle som tittar fram. Vilken fantastisk början på hösten! Jag är ju jäkligt påverkad av vädret och blir lite deppig av det gråa så jag är tacksam för det här milda vädret.

I vilket fall som helst hade jag ett tillgodo kort på Zara och ville bli av med det så det blev denna fina kappan. För att vara helt ärlig så vet jag inte om jag kommer att behålla den. Inte för att den inte är fin, tvärtom, men jag är inte hundra procent övertygad. I´m not feeling it helt enkelt. Jag är bara rädd att jag ska ångra mig när/om jag lämnar den tillbaka… Decisions, decisions…

Den här stilrena och mycket prisvänliga skönheten kommer i alla fall från Zara. Klicka på länken nedanför så kommer ni till produkten.

Kappa Zara / klänning (gammal) H&M / stövletter (fyndade de i våras) Public Desire/Zalando / solglasögon Carlings

 

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats