Outfit: Vit & grått | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Vit & grått

Hej dollies!

Shit vad temperaturen har sjunkit! Här i Malmö har det i alla fall. Det har varit grått och regnigt höstväder och då åker alla tjocka tröjor fram.

Jag som älskar färg har haft en ganska färglös höst faktiskt. Har hållit till basfärger, mest svart så klart, men det har varit en del vit och grått också. Vet inte varför men jag antar att jag inte har känt för så mycket färg direkt.

I vilket fall som helst här har ni en höstoutfit med grått och vit. Byxorna är nästan likadana som ett par andra jag har från Zara ,men dessa är tightare och sitter jättefint på rumpan. Tyvärr ser man inte det här men trust me, det gör dem.  Jag hittade inte de på Zaras hemsida men jag var på Emporia och såg de i butiken så de är kvar. Tröjan har jag också sett på H&M butikerna men inte online.
LRG_DSC08737LRG_DSC08729LRG_DSC08708LRG_DSC08809LRG_DSC08789LRG_DSC08795

Tröja H&M / byxor Zara / ankelboots JustFab

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats