Outfit: Vit body | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Vit body

Hej dollies!

Mitt liv är slut sedan jag började jobba… hahaha! ska försöka inte vara en sån drama queen men det känns faktiskt så.

Skit samma, mindre gnäll och mer outfit, tack!

Ibland blir jag förvånad över hur många nya plagg jag har i garderoben och som jag inte har använt. Kan tänka mig att de flesta kvinnor har det så. Jag har kommit underfund med att ibland, köper jag ett plagg men en tanke men när jag kommer hem, funkar inte plagget i verkligheten eller så fattas det något för att matcha det “rätt”.

Exakt så var det med denna body:n som jag älskar men som har legat i en låda i två-tre år. Shame on me. Har letat efter den perfekta kjolen som skulle matcha denna mångsidiga body:n men hittade aldrig den. Fick helt enkelt tänka om och börja leta efter de perfekta byxorna i stället.

Det blev ett litet projekt i sig själv och efter att ha prövat många olika modeller hittade jag till slut dessa superfina byxor med revärer som passade perfekt.

Ha en superfin helg dollies!

IMG_6178IMG_6188IMG_6193IMG_6197IMG_6208

Body (gammal men ny) H&M / byxor Zara / sandaletter Asos  (finns fortfarande att köpa)

Klicka på länkarna för att komma till produkterna

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats