Outfit: The perfect shorts | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: The perfect shorts

Hej dollies!

För några veckor sedan hittade jag de perfekta shortsen. Har inte hunnit lägga ut de bara.

Det som gör dessa shorts så underbara är att de är SÅ bekväma. En aning korta, men bekväma. De har resår (!) i midjan vilket gör att de inte sitter åt och materialet är perfekt för jävligt varma dagar som de vi hade för inte så länge sedan.

Vi kanske inte har en lika varm sommar nästa år i Sverige men jag kan lugnt säga att jag har hittat mina favorit shorts! Kan knappt vänta tills nästa år så jag kan ha de på mig igen hihihi! Dessutom är de super prisvänliga! 😉

Linne H&M / shorts New Yorker  på rea just nu / wedges Forever21 (köpta i LA)

 

 

‘Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats