Outfit: Sportig klänning | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Sportig klänning

Hej dollies.

Denna är min hundraett come back här på bloggen. Bloggen som gud glömde, hahaha! But what can I say…? Jag har inte känt för att skriva och ärligt talat så har bloggandet blivit ännu ett måste och ibland orkar jag inte med alla måsten. Inte ens de roliga.

I alla fall, tänkte börja med en outfit som jag fotade innan jag åkte på semester till LA så jag var ganska blek haha! försök att inte bli bländade…

Denna klänning hade jag aldrig köpt själv om inte mannen min hade övertalat mig att köpa den. Han såg den och sa till mig på ett väldigt självsäkert sätt, att jag skulle pröva den. Och han hade inte fel. Trots att det är inte min stil så tyckte jag om den. W tyckte att jag ska ha på mig den när jag åker rullskridskor… vi får väl se med det.

Klänning New Yorker / sneakers Nelly

Foto Theodore Ankrah

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats