Outfit: Sneakers eller Heels? | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Sneakers eller Heels?

Hej dollies!

Har letat hur länge som helst efter en vit pennkjol och äntligen hittade jag en. Från H&M så klart. Jag ville ha en enkel kjol, utan detaljer som spets och annat men de verkade alltid ta slut precis innan folk tar studenten. Jag har i alla fall hittat denna som är lite tjockare i materialet men ändå skön.

Sedan kunde jag inte bestämma vilka skor jag skulle ha. Först tänkte jag på sneakers för jag ville ha en lite sportig, ledig look men som ni vet så ÄLSKAR jag höga klackar så jag fotade outfit:en med bägge skorna. Vad tycker ni? (jag vet redan att jag inte kommer att få något svar… hahaha)

Och btw, kjolen är på rea nu! 😉

Tröja (gammal) och kjol H&M / skor (gamla) liknande här 

 

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats