Outfit: Shorts med hög midja | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Shorts med hög midja

Hej dollies!

Jag har nog aldrig visat så mycket ben som denna (underbara) sommaren. Med tanke på att jag hatade mina ben för några år sedan är detta ett stort framsteg för mig. Det blir dock ett annat inlägg om det där.

Det verkar i alla fall som om mina shorts blir kortare och kortare… hahaha! Och det stämmer faktiskt, men jag köpte dessa inte för att de var kortare än mina andra utan för att de har högmidja och de är väldigt elastiska. Ganska sköna med andra ord. OCH kostade knappt någonting. Tack H&M.

Topp New Yorker / shorts H&M / bälte Gucci (present) / skor Forever21 / väska (gammal) Wish

 

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats