Outfit: Sommarens bästa plagg | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Sommarens bästa plagg

Hej igen dollies!

Mitt andra inlägg idag… tänka sig! hahaha! Det var länge sedan jag levererade på detta sättet.

När jag reser föredrar jag helst inte shoppa. Detta låter konstigt kanske men jag sköter gärna min shopping här hemma på grund av att jag pallar helt enkelt inte gå in och ut ur affärer utomlands. Det är inte därför man reser tycker jag. Sedan om jag skulle råka se något jag vill ha är det en annan femma.

Exakt så var det med denna romper. M hade sagt till Älsklingen att det fanns en bra marknad på West Hollywood så vi stack dit. W ville dit, jag var mindre road. Hade ingen lust att titta på kläder eller liknande.

När vi väl kom till marknaden, började jag kolla runt och så klart hittade jag lie grejer som jag ville ha. Det blev denna romper, en klänning och ett par solglasögon. Älsklingen som ville dit från första början hittade ingenting så klart. Han har inte tålamodet medan jag har ett tränat öga… hehehe!

I alla fall, tillbaka till rompern. Den kostade ynka femton dollar och jag kan inte komma på något annat plagg som är så bekvämt som denna, speciellt varma, sommardagar. Älsklingen tyckte att den var lite otippad men jag har en sak för bladmönster.

FullSizeRender10FullSizeRenderFullSizeRender29FullSizeRender27FullSizeRender37

Playsuit köpt i L A / väska Wish / sandaletter (gamla) La Redoute

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats