Outfit: Eye of the tiger | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Eye of the tiger

Heeej dollies!!!

Cheesy titel va?!!! Någon som känner till låten…? hahaha!

Köpte den här collegetröjan i två färger och nu kan jag inte bestämma mig om jag ska behålla de eller inte… den ena är nämligen gul. Ja, ni läste rätt, G U L. Och det är den första anledningen till min tvekan.

Den andra är att tröjorna har “hål”. De ska vara så men jag har något emot att köpa kläder som är sönder. Trendigt eller inte trendigt. Hade på mig sådana kläder under mina tonårsår och vill inte inte göra det igen liksom.

Här kommer den ena collegetröjan i alla fall. Färgen är lite mer i min smak! ;-P

FullSizeRender7FullSizeRender9FullSizeRender12FullSizeRender21FullSizeRender44FullSizeRender51

Tröja Gina Tricot / kjol (gammal) H&M  / stövletter (gamla) Zara (liknande här)

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats