Outfit: Den perfekta volangtoppen | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Den perfekta volangtoppen

Hej dollies!

Nu börjar hösten och jag blir direkt lite nere. Blir så sjukt påverkad av vädret. Även om jag inte vill. Dessutom började jag jobba igår. Hade riktigt ont i magen i söndags bara jag tänkte på att sätta min fot på jobbet… det är inte rätt eller hur?

Skit samma, nu till något så mycket roligare. Även om det verkar som att hösten har kommit, tänker  jag lägga ut några sommaroutfits som jag ligger efter med. Dels för att jag tycker de är mycket roligare och dels för att jag klamrar mig fast vid sommaren så länge jag kan haha!

Förra året ville jag så gärna ha en volangtopp men hittade ingen som föll mig i smaken eller som satt som jag ville. I år, utan att ens leta, hittade jag en som jag äntligen tyckte om och inte nog med det så var den på rea också! Klippte till direkt of course.

Topp New Yorker / jeans Gina Tricot / slingbacks (gamla) La Redoute / väska Wish

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats