Outfit: Chunky cardigan | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Chunky cardigan

Hej dollies!

Igår kändes det faktiskt som höst eller så är det min förkylning som spökar. I vilket fall som helst så var det lite kyligt så nu kan man börja ordentligt med höstkläderna.

Jag är en frusen jävel och gillar tjocka, mysiga tröjor till höst och vintern av uppenbara skäl men jag var inte ute efter något när jag fick syn på denna tjocka skönheten. Först var jag emot färgen men när jag prövade den så föll jag direkt. SÅ skön och cozy! Och det bästa av allt: väääldigt prisvärd. Thank me later.

Cardigan New Yorker / byxa & topp (gamla) H&M / skor (gamla) liknande här & här

 

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats