Outfit: blommig klänning | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: blommig klänning

Hej dollies!

Jag borde göra juliga inlägg just nu men jag pallar helt enkelt inte. Man blir bombarderad överallt med allt från julklappstips till vilken outfit som passar bäst på julafton och jag är inte där än. Trots att julafton är nästa vecka.

Nej, istället väljer jag att lägga ut en klänning som jag älskade så fort jag såg den men som var jättenära att bli skickad tillbaka. Det var Älsklingens kommentar som gjorde mig osäker. Det är inte likt mig att lyssna på honom när det gäller kläder och jag kommer inte ihåg exakt vad han sa men det räckte för att få mig att tveka.

Som tur var, bestämde jag mig för att ta på mig den och tack vare min  kära fotograf, behöll jag den. Han tyckte nämligen att den var jättefin! Exakt vad jag ville höra! hahaha!

Sedan såg jag möjligheterna med att kunna bära klänningen på våren och sommaren och nu är jag glad att jag behöll den.

LRG_DSC08671 kopiaLRG_DSC08685LRG_DSC08693LRG_DSC08698

Klänning H&M / kuvertväska (gammal) liknande här / skor Justfab

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats