Outfit: Blommig klänning | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Blommig klänning

Hej dollies!

Jag vet att hösten är redan här mer eller mindre men det har inte stoppat mig från att gå loss på sommarrean. Det är på reorna jag gör mina bästa fynd. Älsklingen undrade varför jag köper sommarkläder eller vinterkläder när respektive säsong är slut. Svaret är enkelt: det kommer väl fler somrar eller vintrar och då är det bäst att att vara förbered! 😉

Ett bra exempel är denna söta klänning jag fyndade på Bik Bok. Den kommer att hålla några somrar och kostade mindre än halva original priset. Den är utsåld online men kan finnas kvar i butikerna.

Klänning Bik Bok / sandaler (gamla) Zalando / bambuväska (gammal) Wish

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats