Outfit: Black & White | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Black & White

Hej dollies.

Två veckor till påsklovet… som jag längtar.

Till nåt annat. Ibland märker jag själv att jag komplicerar mina outfits helt i onödan. Man fastnar i gamla banor och tar på sig samma jävla kombinationer om och om igen.

Well, denna outfit:en såg jag på Instagram och kopierade den rakt av. Japp, no shame in the game ladies! Till min förvåning OCH glädje, hade jag allt redan så jag behövde inte handla något nytt. Ok jo, mössan är ganska ny,  men annars hade jag allt det andra hemma. Lätt som en plätt!

LRG_DSC01850LRG_DSC01839LRG_DSC01836LRG_DSC01902LRG_DSC01830LRG_DSC01869

Mössa & polo H&M / fusk pälsjacka (gammal) liknande här / sammetsbyxor Zara / ankel boots Justfab.se

Foto Theodore Ankrah

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats