Outfit: Axelbandslös klänning & knytblus | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Outfit: Axelbandslös klänning & knytblus

Happy Valentine´s Day dollies!!!

Denna är inte min Alla hjärtans dag outfit utan det råkade bli en röd klänning idag bara…

Denna axelbandslösa klänning är flera år gammal och jag har haft den på mig utan något under, med polo och nu med en knytblus. Blev väldigt förtjust i just denna kombon så jag kommer att köra den fler gånger tror jag.

Tyvärr hittade jag ingen liknande röd klänning då det bara dök upp axelbandslösa, långa festklänningar MEN man kan ju ta någon annan klänning man har hemma. Just denna är ingen festklänning utan en vardagsklänning i ett material som ser ut som sammet men egentligen är det en finare typ av manchester (tror jag), lite tunnare och därav mycket lättare att kombinera med andra plagg.

Blusen är också ett par år gammal men man kan ta vilken blus som helst och ett svart band och göra en rosett.

Jag länkar till två axelbandslösa klänningar längst ner under bilderna.

IMG_7838IMG_7842IMG_7851IMG_7859IMG_7885IMG_7901IMG_7911IMG_7906

Blus (gammal) Gina Tricot / klänning (gammal) H&M, liknande här & här / ankel boots (gamla) Zara, liknande här 

Foto Theodore Ankrah

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats