Inredningsinspo från Ellos | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Inredningsinspo från Ellos

Hej dollies! Äntligen fredag!!! Tänkte inte gå till jobbet idag but you gotta do what you gotta do right…?

Eftersom jag har varit ganska flitig med lilla bloggen denna veckan, tänkte jag fortsätta med det idag, trots att det är fredag… Men det blir inte mode utan inredning.

Har länge drömt om en liten läshörna som inte är soffan eller sängen. En hörna som är bara min. Ok, det sista är lite svårt med tanke på att vi är fem hemma hehehe! Men det stoppar inte mig om att drömma om en fin fåtölj eller andra fina möbler till hemmet. Hade jag bott själv, hade jag inrett i en annorlunda stil, tjejigare stil, men jag får anpassa mig lite. Man vill ju inte att ens man ska bo i en pastell dröm eller hur?

I alla fall, såg att Ellos har fått in jättefina möbler och min favorit är detta finfina skåpet i en pastellgrön färg med mässingdetaljer. Jag är mer av en silvertjej men mässingen passar så fint på detta skåpet.

Här kommer lite av deras möbler. Klicka på bilderna så kommer ni till hemsidan.

Ha nu en fin fredag dolls!

bb2f2sfm

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats