En "höstig" outfit | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

En “höstig” outfit

Jag har en svacka tror jag… Inte känslomässigt utan mer inspirationsmässigt. Vet inte om det är hösten som redan börjar spöka eller rentav tråkighet kanske…? Ännu ett bevis på detta är att jag inte har målat mina naglar på mer än en månad!!! Ja,ja, jag vet, så oviktigt… men ändå! Jag är uttråkad helt enkelt! Eller kanske inte SÅ enkelt…

Känner mig stressad också och jag vet inte varför. Eller ju, jag vet varför…

Nej! Nu ska jag sluta skriva i gåtor & vara så tradig!Jag ska lägga upp en bild på M´s outfit! Jag såg inte henne imorse när hon stack till skolan men nu när hon kom hem tyckte jag att hon var fin!

En “höstig” outfit smiley

IMG_4106

IMG_4107IMG_4108

Trenchcoat Massimo Dutti, tröja Mango, jeans Levi´s , väska Åhlens & gummistövlar Tretorn.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats