Dagens outfit | heelshaveeyes

heelshaveeyes

Annons

Dagens outfit

Hej dollies.

Skönt att kunna vara hemma efter jobb. Vanligtvis tränar jag måndag till torsdag men eftersom jag fortfarande är sjuk så måste jag stanna hemma. Sååååå jobbigt… NOT!

Tidigare har jag beklagat mig om hur jobbigt det är att ta bilder till bloggen etc. Nu har jag faktiskt en jättesnäll fotograf men det spelar ingen roll om vi har allting planerat om vädret sviker. Därför får man leta efter nya locations, som det så fint heter på engelska. Inte lätt ska jag säga er.

I alla fall, vi lyckades hitta en plats och trots att ljuset inte var optimalt, tog vi några ok bilder.

Outfit:en är ganska enkel: svart bas bestående av en polo och en pennkjol och en tjockare rock med krage. Den här rocken har en liten historia.

Förra året när vi åkte för att hälsa på M i Los Angeles, bad hon mig köpa denna rocken och ta med mig den till henne. Hon ville ha något varmare inför kommande höst och hade till och med valt den själv. Jag gjorde som hon sa och rocken stannade hos henne.

När vi besökte henne i somras igen, flyttade hon till en annan bostad och då sa hon till mig att hon aldrig hade använt rocken eftersom hösten var inte lika kall där borta som hemma så antingen kunde jag ta rocken hem till Sverige igen eller så skulle den hamna i soporna. Stopp där tänkte jag: den är NY. Med prislapp och allt. Självklart tog jag med mig den hem igen. Så med andra ord kan man säga att rocken hade en sex månaders lång semester i LA…

DSC07203DSC07206DSC07163DSC07167DSC07171DSC07181

Alla plaggen kommer från H&M. Tyvärr finns inte rocken längre att köpa men man kan använda vilken rock som helst. Ankelbootsen är mina absolut favorita och de kommer från Zara. Tyvärr ett par säsonger gamla också men Zara har många fina ankelboots att välja mellan.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats